lørdag 20. januar 2007

Ulykken


Dødskræsj i Vang i natt
To lokale ungdomar omkom i bilulykke
NILS ROGN
(Publisert:20.01.2007)

Kraftig samanstøyt: Volvoen og traileren vart ståande langt utanfor vegbanen etter samstøyten, medan hengaren sperra vegbanen.


Like over midnatt natt til laurdag frontkolliderte ein Volvo personbil med ein semitrailer på E16 sør for Tveitabru Sag i Vang, fire mil frå Fagernes. I Volvoen var fem lokale ungdomar som kom frå arrangementet Jotnerock i Vang. Bilen deira må ha kome over i feil kjørebane og treft traileren frå Linjegods i fronten. I den kraftige samanstøyten vart bilen kasta ut av vegen. Ein gut frå Vang og ei jente frå Nord-Aurdal omkom, dei tre andre vart hardt skadde. Sjåføren av traileren vart ikkje fysisk skada i ulykka.

Hjelpemannskap kom raskt på staden og fleire ambulansar og fire helikopter vart tilkalla. To av dei skadde ungdomane vart sende til Ullevål universitetssykehus med ambulansehelikopter, den tredje vart sendt til sjukehuset på Gjøvik.
Førebels er ikkje identiteten kjent på nokon av dei involverte. Det var nokså glatt på ulykkesstaden og det har vore fleire avkjøringar i området dei siste par dagane.Kriseteamet i Vang vart straks kalla saman og det vart opna for at dei som ville kunne koma til samtale på helsestasjonen i Vang. Prest, lensmann og kommunelege er sentrale i oppfølgingsarbeidet etter den tragiske ulykka, som har gjort stort inntrykk i lokalsamfunnet.

Fra - http://www.avisa-valdres.no/vis_sak.asp?refnum=10938

Om denne saken kan du også lese om på VG, Dagbladet og Nettavisen.

Se også: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/gjovik_toten_og_land/1.1689640

4 kommentarer:

Anonym sa...

hei. skriver til dere alle, så da passer det kanskje å skrive her... uansett.... utrolig leit at to er døde og 3 skada. alle unge mennesker, med hele livet forran seg.
tankene mine går til de som er skada, håper dere klarer dere. stå på å kjemp!
og så til de døde... R.I.P.
og familie og venner av dere... tenker på dere gjennom den tunge tiden. vet det er utrolig mange andre som gjør det også.
ingen ord kan trøste, ingen ord kan ta tilbake det som er skjedd. men det er mange som bryr seg. kondolere! mine varmeste tanker til alle rundt den tragiske ulykken....
- gro anita

Anonym sa...

Morn. Alt som har skjedd må være sterkt, også med tanke på alt som har skjedd i før og som vill skje i framtiden. Meget trist og sterkt og høre om.

Stå på!

Og til Christin og geira: R.I.P!


-Edvard Frilseth

Anonym sa...

hei trist dette, kommer til og savne dere begge. Ses i himmelen.
R.I.P. Geir Andre Leine og Inger Christin.
trist helsing fra Barbro Strand Haugen.

Anonym sa...

hei Kent Roger, Odd Ivar, og vegard haper dere blir bra igjen. Dette er forferdeligt trist. God bedring til dere alle. Hilsen Barbro Strand Haugen.